Container transport
Zee transport

Consolidatieservice China & India

Wij zijn gestart met Consolbox, een consolidatieservice vanuit China & India naar Rotterdam en vanaf Rotterdam naar Nieuw-Zeeland.

De Consolbox service houdt in dat lading van verschillende verladers centraal wordt verzameld om vervolgens gezamenlijk van/naar Rotterdam te worden verscheept. Dit biedt verladers de mogelijkheid om zeevracht uit deze gebieden op een duurzame en kostenefficiënte manier te importeren of te exporteren.


Overzicht zeevracht diensten Mainfreight

Vanuit China    

Hong Kong
Ningbo
Shanghai
Shenzhen / Yantian
Xiamen

24 dagen
29 dagen
24 dagen
23 dagen
25 dagen

closing 7 dagen voor afvaart (*)
closing 4 dagen voor afvaart
closing 4 dagen voor afvaart
closing 7 dagen voor afvaart
closing 4 dagen voor afvaart

Vanuit India
Tuticorin

21 dagen

closing 3 dagen voor afvaar

Naar Nieuw-Zeeland

Auckland

 

38 dagen

 

closing 7 dagen voor afvaart

(*) Closing is afhankelijk van de actuele afvaart. Voor actuele afvaarten kunt u contact openen met Sales@mainfreightairocean.nl of bel +31 ( 0 ) 10 299 2828


De ECO-Service

Na de succesvolle lancering binnen het wegtransport, biedt Mainfreight B.V. ook de ECO-Service aan voor haar zee- & luchtvrachtdiensten.

De ECO-Service biedt verladers de mogelijkheid om zowel de milieubelasting als de transportkosten te verminderen. De sleutel hiervoor is het consolideren (samenvoegen) van lading om zo de beladingsgraad van containers te verhogen in combinatie met een vaste vertrekdatum en een korte transittijd.

In de nabije toekomst zal Mainfreight de ECO-Service uitbreiden naar meerdere gebieden en ook aanbieden voor luchtvracht. Middels deze service verwacht Mainfreight in te spelen op de groeiende behoefte van verladers om duurzaam & kostenefficiënt te opereren.


Vrijblijvende offerte

Informatie laadadres


Informatie leveradres


Modaliteit *

Beschrijving goederen
Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.