zeevracht
zeevracht transport

Douane afwikkeling

Volledig digitaal worden uw inklaringen, T1 documenten en uitvoerdocumenten door ons bij de douane aangegeven en wij garanderen een snelle afwikkeling.

Mainfreight Air & Ocean

Ocean freight – optimale zeevracht zendingen

Mainfreight is dé logistieke dienstverlener op het gebied van zeevracht. Wij dragen graag zorg voor uw zendingen wereldwijd. Dankzij de portal MainChain bent u bij Mainfreight altijd realtime op de hoogte van de transportstatus van uw zeevrachtzendingen.


Onze zeevracht activiteiten

Met de zeevracht activiteiten van Mainfreight heeft u de mogelijkheid om zendingen te versturen waar dan ook ter wereld. Mainfreight is AEO (Authorised Economic Operator) gecertificeerd en een import, export en cross-trade NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier). Wij bieden deur-tot-deur en haven-tot-haven oplossingen. Ook verzorgen wij de warehousing en lokale distributie in het land van herkomst en/of bestemming. U kunt gebruikmaken van onze gespecialiseerde douane-afhandeling, het wereldwijde IT-systeem en de controltower Mainchain. Zee- en luchtvrachtzendingen kunnen bij Mainfreight eenvoudig gecombineerd worden en er is een directe systeemlink met de kantoren in Europa, Azië, USA, Nieuw-Zeeland en Australië.

Ocean freight services:

o           Deelpartijen/LCL zendingen (less then container shipments)
o           FCL (Full Container Loads)
o           BCN’s (Buyers Consolidation, het combineren van verschillende suppliers in een volle container (FCL) in het land van herkomst)
o           Project ladingen


Anything is possible

Mainfreight is in 1978 in Nieuw-Zeeland opgericht en in de jaren daarop uitgebreid naar Australië, Azië en Amerika. In 2011 werd Mainfreight, na overname van de Wim Bosman Groep, een wereldwijde speler in de logistieke dienstverlening.  Ons team bestaat uit uiterst gedreven en gespecialiseerde medewerkers, die onze slogan ‘anything is possible’ altijd voor ogen houden om u de beste service te kunnen verlenen. 
 

Global Supply Chain Solution

Mainfreight biedt u een Global Supply Chain Solution en heeft een uitgebreid netwerk met eigen vestigingen in Europa, Azië, USA, Nieuw-Zeeland en Australië alsmede een partnernetwerk in de rest van de wereld. Heeft u snel uw goederen nodig? Dan is luchtvracht een zeer effectieve transportmogelijkheid. Voor een meer kosteneffectieve oplossing waarbij snelheid een minder cruciale rol speelt, is zeevracht een goede oplossing. Gevestigd in het hart van de Rotterdamse haven staat ons team van specialisten klaar om uw supply chain te optimaliseren. 


Making the difference

Internationale zeevracht diensten

Onze jarenlange ervaring in Ocean Freight wordt ondersteund met de nieuwste technologieën. Met systeem Mainchain bent u in een handomdraai op de hoogte van de realtime transportstatus van uw Ocean Freight zendingen. Zo kunt u de supply chain planning van uw organisatie optimaliseren. 


Specifieke landeninformatie zeevracht


Voor iedere organisatie een supply chain oplossing!

Wij begrijpen dat iedere markt verschillend is. Daarom staan onze teams voor u klaar om u volledig te adviseren met betrekking tot uw import en export zendingen van regionaal tot wereldwijd. Voor meer informatie over de supply chain mogelijkheden voor uw organisatie kunt u contact opnemen 

Neem direct contact op met onze zeevracht specialisten


Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze zeevracht mogelijkeden, of heeft u vragen over de kosten van zeevracht? Neem contact op met ons Ocean Freight Sales Team via 
+31 (0)10 299 2801 

Vrijblijvende offerte

Informatie laadadres


Informatie leveradres


Modaliteit *

Beschrijving goederen
Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.