Zeevracht diensten

Internationale zeevracht- en luchtvrachtspecialist

Mainfreight is voor u dé logistiek dienstverlener voor het vervoeren van uw zeevracht- en/of luchtvrachtzendingen. In Europa is Mainfeight de logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van zeevracht en luchtvracht inclusief douaneafhandeling. Wij dragen zorg voor uitstekende service voor zendingen die waar ook ter wereld afgehaald of geleverd moeten worden en bieden concurrerende tarieven.

Onze specialisten staan tijden het hele traject voor u klaar en zorgen ervoor dat uw zeevracht- of luchtvrachtzendingen zo snel mogelijk verstuurd en geleverd worden. Via ons wereldwijde netwerk bieden wij de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een passende oplossing te vinden.


Wereldwijde dienstverlening zeevracht & luchtvracht

Mainfreight Air & Ocean biedt wereldwijde diensten op het gebied van zeevracht en luchtvracht. Onze activiteiten worden in meerdere landen uitgevoerd en wij hebben eigen warehouses in de havens van Rotterdam, Antwerpen en Le Havre. Al onze diensten worden op een adequate, snelle en professionele wijze uitgevoerd tegen zeer concurrerende tarieven waarbij wij service en persoonlijke contact nooit uit het oog verliezen.


Zeevracht


Luchtvracht


Wij bieden u

  • Persoonlijk contact
  • Kennis, ervaring en expertise
  • Klant specifieke oplossingen
  • Wereldwijde netwerk met eigen vestigingen
  • Douaneafhandeling en inklaringen
  • Van Airport to Airport tot Door-to-door service
  • Projectlading, Charterverkeer en special projects
  • Concurrerende tarieven
  • ISO 9001:2008 & AEO (Authoristed Economic Operator) gecertificeerd

Internationale zee- en luchtvrachtdiensten

Mainfreight Europa is onderdeel van het wereldwijde Mainfreight netwerk, dat bestaat uit 200 vestigingen die internationale zee- en luchtvrachtdiensten aanbieden. zee- en luchtvracht is voor ons een belangrijk onderdeel van onze logistieke totaal-oplossing.

We halen en bezorgen uw zending zoals u wilt: Of dit nu gaat via de wegtransport, zeevracht, luchtvracht, import als export, van terminal tot terminal of van deur tot deur.Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.