Beurst transport
Wim Bosman Transport

Special Services

Velen vervoerders kunnen goederen van A naar B vervoeren, maar er zijn situaties waarbij een levering niet voldoende is. U heeft naast het leveren hulp nodig op het losadres, dit kan zijn op een beurs, het inrichten van de stand, het op- en afbouwen dan wel zendingen op locatie inpakken. Mainfreight Special Services kan dit voor u verzorgen. 

Naast het leveren en verzorgen van deze speciale zendingen, zorgen wij er uiteraard voor dat de goederen op de juiste manier worden vastgezet in het voertuig. Zo hebben wij diverse voertuigen beschikbaar uitgerust met GPS, binnen bekleding, vrachtwagens met stempels, zeilen- en kasten wagens, wagens met laadklep of extra lang (met hefvermogen van >1000 kg.)


Beurs transport

Mainfreight Special Services is zeer ervaren in beurs transport. Door het inzetten van het juiste materiaal, brengen wij uw goederen tot op de stand, zowel in binnen- als buitenland.
Lees verder


High value transport

Mainfreight Special Services heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van high value goederen en zorgt ervoor dat uw zending veilig wordt afgeleverd.
Lees verder


White Glove Service

Mainfreight Special Services bespreekt met de White Glove Service alles klantspecifiek en alles op een zeer hoog serviceniveau.
Lees verder


Praktijkvoorbeelden

Omdat onze dienstverlening zeer divers is, laten wij u graag zien wat Special Services u allemaal te bieden heeft. Om u een beeld te geven van de verschillende logistieke oplossingen, vindt u hieronder een aantal klantcases. 

Special zending?

Special Services
Industriestraat 10
7041 GD 's-Heerenberg

Tijdens kantooruren (8.00 - 18.00):
T: +31 (0)314 678 238
E: specialservices@nl.mainfreight.com


Buiten kantooruren, uitsluitend voor spoedeisende koerierszendingen:
M: +31 (0)6 1074 8007
M: +31 (0)6 2906 3259

Vrijblijvende offerte

Informatie laadadres


Informatie leveradres


Service *

Beschrijving goederen en kenmerken
Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.