Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Ook in 's-Heerenberg uw eigen accountmanager

Mainfreight neemt persoonlijk contact heel letterlijk. Iedere klant heeft een eigen accountmanager. We gaan voor een optimaal resultaat door despecifieke kennis van de klant te combineren met onze kunde. Door te luisteren, echt te luisteren naar wat de klant wil. Daarom spreken we dezelfde taal, wonen we in dezelfde omgeving, zijn we onderdeel van de gemeenschap en op de hoogte van de lokale ontwikkelingen.

Mainfreight ‘Altijd dichtbij’
Want van een goede buur mag u meer verwachten!

"Beter een goede buur dan een verre vriend". Op een buurman moet u kunnen vertrouwen en dat geldt dus ook voor uw contactpersoon bij Wim Bosman ‘s-Heerenberg.
 


Logistieke specialisten uit 's-Heerenberg

Link: href=

De basis van goede samenwerking is het hebben van wederzijds begrip. Om u beter van dienst te kunnen zijn, komen wij naar u toe. Niet op afspraak, maar op afroep!

Mainfreight ‘s-Heerenberg is bemand met logistieke specialisten. Afkomstig uit de buurt van ‘s-Heerenberg . Zij kennen uw stad en regio als geen ander. Naast de telefonische bereikbaarheid, zijn zij desgewenst binnen een half uur ter plaatse!

Dat is het voordeel van het hebben van een goede buurman - het vertrouwen dat u altijd kunt terugvallen op iemand die beschikt over een passende oplossing met betrekking tot uw transport en/of logistieke vraagstukken.


Offerte - informatie

Mainfreight 's-Heerenberg

Uw contactpersonen:

Margo Röttger
Cindy Jansen
Harriëtte Berndsen
Pieternel Beekvelt
Henny Meurs

 

Industriestraat 10
7041 GD 's-Heerenberg

T: +31 (0)314 678 430
E: forwarding@nl.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.