Eco combi Wim Bosman
ADR transport

ADR transport binnen heel Europa

De Mainfreight Groep is een ervaren vervoerder van milieugevaarlijke goederen, ook wel bekend als ADR. Wij zijn gecertificeerd om de meeste ADR klassen te vervoeren. Daarnaast beschikken wij over een aantal speciaal opgeleide veiligheidsadviseurs, die klaar staan om u te adviseren.

De chauffeurs bij de Mainfreight Groep zijn bovendien getraind en gecertificeerd voor ADR transport.


Wagenpark uitgerust voor ADR

Behalve uitstekend personeel, beschikt de Mainfreight Groep tevens over een wagenpark dat is uitgerust om milieugevaarlijke goederen optimaal te vervoeren. Ook het overige materieel en andere benodigdheden om ADR goederen te vervoeren, hebben wij in huis.


ADR-klasse 1, 5.2, 6.2 en 7

De Mainfreight Groep vervoert alle klassen ADR goederen, op vier na. ADR-klasse 1 (Explosief) , ADR-Klasse 5.2 (Organische peroxiden), ADR-Klasse 6.2 (Infectueuze stoffen) en ADR-klasse 7 (Radioactief) worden niet door de Mainfreight Groep vervoerd.


Opslag van gevaarlijke goederen

Naast het transport van ADR of milieugevaarlijke goederen, is het ook mogelijk dit bij de Mainfreight Groep op te laten slaan.

In 's-Heerenberg beschikken wij over een state of the art warehouse. Dankzij gescheiden compartimenten kunnen in dit warehouse goederen worden opgeslagen uit verschillende ADR-klassen.

Op de Chemelot site in Geleen beschikken wij over 20.000 vierkante meter chemical warehousing capaciteit. In Geleen bieden wij tal van diensten met betrekking tot handling en opslag van milieugevaarlijke goederen.

Bekijk hier meer informatie over de opslag van ADR goederen.


Online tool bereken en boek uw zending


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.