Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Mainfreight in Breda

Mainfreight neemt persoonlijk contact heel letterlijk. Iedere klant heeft een eigen accountmanager. We gaan voor een optimaal resultaat door despecifieke kennis van de klant te combineren met onze kunde. Door te luisteren, echt te luisteren naar wat de klant wil. Daarom spreken we dezelfde taal, wonen we in dezelfde omgeving, zijn we onderdeel van de gemeenschap en op de hoogte van de lokale ontwikkelingen.

Mainfreight ‘Altijd dichtbij’
Want van een goede buur mag u meer verwachten!

"Beter een goede buur dan een verre vriend". Op een buurman moet u kunnen vertrouwen en dat geldt dus ook voor uw contactpersoon bij Mainfreight Breda.

“Naoberschap” (of Noaberschap) is een principe dat hoort bij onze “roots”. Het vormt een fundament van onze denk- en werkwijze. Klaarstaan voor elkaar, iets voor elkaar overhebben, onderling vertrouwen…. Dat zijn de beginselen van Naoberschap die in de huidige tijd ook prima toepasbaar zijn. Lees hier meer over Noaberschap….


Logistieke specialisten uit Breda

Wim Bosman transport in Breda

De basis van goede samenwerking is het hebben van wederzijds begrip. Om u beter van dienst te kunnen zijn, komen wij naar u toe. Niet op afspraak, maar op afroep!

Wim Bosman Breda is bemand met logistieke specialisten afkomstig uit de buurt van Breda. Zij kennen uw stad en regio als geen ander. Naast de telefonische bereikbaarheid, zijn zij desgewenst binnen een half uur ter plaatse!

Dat is het voordeel van het hebben van een goede buurman - het vertrouwen dat u altijd kunt terugvallen op iemand die beschikt over een passende oplossing met betrekking tot uw transport en/of logistieke vraagstukken.


Offerte - informatie


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.