Zeevracht en Luchtvracht Mainfreight
Zeevracht en Luchtvracht Mainfreight
Selecteer een gewenst land:
Selecteer een gewenste service:

Algemene informatie transport Cambodja

U heeft gekozen voor transport Cambodja
 

Mainfreight Air & Ocean is binnen Nederland verantwoordelijk voor de zee- en luchtvrachtdiensten van en naar Cambodja.
 

Wij bieden u zeevracht en/of luchtvracht mogelijkheden om uw goederen van en naar Cambodja te vervoeren. Voor alle andere vormen van transport vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Kies zeevracht of luchtvracht voor meer informatie over onze transportmogelijkheden, looptijden en de juiste contactpersonen en adressen.

 


Transport services Cambodja

Zeevracht en luchtvracht van en naar Cambodja:
 

  • Zeevracht Cambodja
    Via ons wereldwijde netwerk bieden wij de mogelijkheden om voor elke bestemming in de wereld en voor elk volume een oplossing te vinden. Zowel LCL als FCL.
     
  • Luchtvracht Cambodja
    Wij onderhouden nauwe contacten met veel luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. En wie de weg weet, kan snel werken. Luchtvracht is voor ons een belangrijk onderdeel van onze logistieke totaal-oplossing. Er wordt naadloos samengewerkt met de divisie zeevracht en nationale distributie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen!

Contact transport Cambodja

Wilt u meer informatie over onze zee- en luchtvracht mogelijkheden van en naar Cambodja? Of heeft u vragen over de transportkosten? Neem gerust contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.