Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman is Mainfreight 1 december 2016

De Wim Bosman Groep, 3PL + logistiek dienstverlener, heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december 2016. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met 239 vestigingen wereldwijd . De Wim Bosman Groep maakt, sinds de overname in 2011, onderdeel uit van Mainfreight Ltd.

In 1963 kocht de heer Wim Bosman, oprichter van de Wim Bosman Groep, zijn eerste vrachtwagen. In 53 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke logistiek dienstverlener in Europa, met meer dan 2.000 gemotiveerde teamleden. In april 2011 werd de Wim Bosman Groep aangekocht door Mainfreight en als gevolg van deze overname werd de organisatie een wereldwijde speler, ondersteund door een krachtig netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden. In de afgelopen vijf jaar hebben we nieuwe vestigingen geopend in Bergen op Zoom (Nederland), Cluj-Napoca (Roemenië), Frankfurt en Gelsenkirchen (Duitsland), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Poznań/ Luboń (Polen). Naast deze uitbreiding van onze vestigingen in Europa, zijn ook onze zee- en luchtvracht Air & Ocean-vestigingen in Rotterdam en Antwerpen van adres veranderd en is de naam van de bestaande vestigingen van Wim Bosman in Frankrijk, Oekraïne, Polen en Rusland reeds veranderd in Mainfreight.


‘Alles is mogelijk’

Transport en logistiek is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld met grote multinationale concurrenten. Door deze naamswijziging zal de organisatie haar wereldwijde diensten kunnen uitbreiden voor zowel bestaande als toekomstige klanten. Mainfreight is gebouwd op een 100 jaar oude visie met 'Passie is alles mogelijk’ als uitgangspunt. De organisatie richt zich op het op tijd en schadevrij leveren van vrachtzendingen en op het snel en eerlijk oplossen van eventuele problemen, wanneer die zich voordoen. De naamswijziging geeft de huidige en de toekomstige richting van de Wim Bosman Groep duidelijk aan, omdat het zorgt dat de kracht van beide organisaties optimaal wordt benut en beide merkidentiteiten op elkaar aansluiten.


Versterken van de uitstekende kwaliteit
De nieuwe naam versterkt de uitstekende kwaliteit en efficiënte logistieke diensten aan alle klanten wereldwijd. Met vestigingen in Azië, Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten zal de Wim Bosman Groep zijn geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden kunnen optimaliseren. De naamswijziging plaatst de organisatie in een betere positie om verder te groeien.


Trots om Mainfreight te zijn!
In december 2016 veranderen we de naam van de Wim Bosman Groep officieel in Mainfreight. Dit zal geen gevolgen hebben voor onze klanten, omdat we nog steeds dezelfde werknemers hebben, die dezelfde kwaliteit en service bieden als in de afgelopen 53 jaar. Onze klanten kunnen zoals gewoonlijk rekenen op uitstekende toeleveringsmogelijkheden en een enthousiast team dat zich richt op prestaties en kwaliteit. De Wim Bosman Groep is trots om Mainfreight te zijn!Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.