Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Over Mainfreight

Mainfreight is een 3PL+ dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. In Europa hebben we kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en Verenigd Koninkrijk.

Overname door Mainfreight

In april 2011 werd de Wim Bosman Groep overgenomen door de Nieuw-Zeelandse logistiek dienstverlener Mainfreight.
De acquisitie is een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman en biedt een uitstekend platform om de activiteiten en dienstverlening wereldwijd uit te breiden.

Over Mainfreight

Mainfreight Limited is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa.

Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, Executive Chairman en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties.

Voor meer informatie bezoek de website: www.mainfreight.com

 


Onze dienstverlening


Voordelen van Mainfreight

Ten opzichte van haar concurrentie zijn er diverse redenen om voor Mainfreight te kiezen. Enkele van de meest belangrijke kenmerken van Mainfreight zijn:Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.