Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman verdient erkenning als John Deere “Partner-level Supplier” en “Hall of Fame Supplier”

Wim Bosman heeft erkenning verdiend als een Partner-level leverancier voor 2013 en werd opgenomen in de “Supplier Hall of Fame” in het “John Deere Achieving Excellence Program”. De Hall of Fame status wordt gegeven nadat een leverancier een Partner-level status voor vijf achtereenvolgende Jaren heeft verkregen. Partner-level is het hoogst te behalen leveranciersniveau bij Deere & Company. Wim Bosman ’s-Heerenberg werd voor deze status geselecteerd door erkenning van John Deere in de toewijding die Wim Bosman laat zien bij het leveren van producten en diensten van uitmuntende kwaliteit, alsmede de commitment voor continue verbetering. Mark Newman, CEO Wim Bosman Groep, en Liane Philipsen, European Sales Director, hebben de erkenning persoonlijk in ontvangst genomen tijdens een formele bijeenkomst op 18 februari 2014 in Moline (USA).

Afbeelding: Uitreiking John Deere Supplier Status_LR
V.l.n.r. Randy Mutschler, Director Worldwide Logistics John Deere, Mark Newman, CEO Wim Bosman (WB), Vincent Schilp, Operations Manager WB, Liane Philipsen, European Sales Director WB en Thomas Knoll, Vice President Supply Management John Deere.

Achieving Excellence Program

Wim Bosman is leverancier van logistieke en configuratiediensten voor commerciële en agrarische goederen aan John Deere operaties in regio II (EMEA). Leveranciers die deelnemen in het “Achieving Excellence Program” worden jaarlijks beoordeeld op verschillende prestatie-indicatoren zoals kwaliteit- en kostenmanagement, distributie, technische ondersteuning en relatiebeheer, wat een maatstaf is voor pro activiteit en ontvankelijkheid. Het management van John Deere heeft het “Achieving Excellence Program” in 1991 opgestart ter beoordeling van leveranciers en ter stimulering van continue verbetering door deze leveranciers.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.