Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman Logistic Services trekt in voormalig Superconfex

Wim Bosman Logistic Services in Geleen Superconfex Stein

Wim Bosman Logistic Services in Geleen gaat de voormalige hallen huren van Superconfex in Stein. Het gaat hierbij om 6.000 m2 opslagruimte.

Wim Bosman Logistic Services huurt het pand, gelegen aan de Mauritsweg 45, gedeeltelijk ter vervanging van een huidig overflow warehouse en gedeeltelijk om groei op te kunnen vangen. De huidige vestiging van Wim Bosman Logistic Services op het Mauritspark betreft in werkelijkheid meerdere locaties op het Chemelot terrein. Eén van deze panden (het overflow warehouse) wordt vervangen door het voormalige pand van Superconfex in Stein, alle andere locaties blijven intact. 


Logistiek cluster

In Limburg (Nederland en België) heeft de Wim Bosman Groep een logistiek Cluster tussen Geleen en Genk. In Geleen werken circa 50 teamleden. In Genk werkt Wim Bosman met circa 20 logistieke teamleden. Tevens heeft Wim Bosman in Genk één van haar twee Belgische transporthubs liggen waar ook nog eens circa 30 teamleden werkzaam zijn.


Superconfex

Superconfex was een bedrijf in textiel. Het ging enkele jaren geleden failliet onder een nieuwe eigenaar die het van het beursgenoteerde retailbedrijf Macintosh in Beek had gekocht. De transactie met Wim Bosman Logistic Services is tot stand gekomen via MVGM Bedrijfshuisvesting in Maastricht en Hulshof Makelaars in Den Haag.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.