Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman Groep genomineerd voor de Lean and Green Star

Afgelopen donderdag, 19 april, is de Wim Bosman Groep genomineerd voor de Lean and Green Star. Het Lean and Green Star programma is bedoeld om bedrijven nieuwe uitdagingen te bieden bij de verduurzaming van hun logistieke bedrijfsvoering en hen de kans te geven zich verder te onderscheiden binnen het Lean and Green programma.

Lees hieronder het complete bericht.


Connekt lanceert Lean and Green Star

Het Lean and Green programma van Connekt is toe aan een volgende stap. De eerste transport- en logistieke bedrijven bewijzen in 2012 dat zij hun ambitie van minimaal 20% CO₂ besparing in vijf jaar tijd hebben behaald. Dat vraagt volgens Connekt om een nieuwe Lean and Green uitdaging. Daarom wordt de Lean and Green Star ontwikkeld.

Connekt lanceert Lean and Green Star
Connekt lanceert Lean and Green Star

Dit Lean and Green Star programma is bedoeld om bedrijven nieuwe uitdagingen te bieden bij de verduurzaming van hun logistieke bedrijfsvoering en hen de kans te geven zich verder te onderscheiden binnen het Lean and Green programma. Het Lean and Green Star Programma beloont ambitie, transparant zijn en het behalen van resultaten (‘walk your talk'). De huidige Lean and Green Award blijft bestaan voor nieuwe toetreders in het programma. Voor de eerste Lean and Green Star komen deelnemers in aanmerking die minimaal 1,5 jaar in bezit zijn van de Lean and Green Award, de doelstelling uit hun Plan van Aanpak hebben gerealiseerd en inzicht geven in en delen van de behaalde resultaten door deelname aan de monitoring van het Lean and Green programma.


Lean and Green Star Nominaties

De eerste Lean and Green Star Nominaties zijn voor  Moonen packaging, Van den Anker, Van Oers Groep, Jumbo supermarkten, Arla Foods, Wim Bosman Groep, Havilogistics, SCA Hygiene Products Consumer en HSF Logistics. De uitreiking van de eerste Lean and Green Star vindt plaats in juni 2012.

Lees meer over de Lean and Green nomniaties

Bron: www.ttm.nl
Door: Arjan Velthoven


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.