Transport Turkije
Wim Bosman Transport

Wim Bosman Expeditie B.V. wisselt van agent voor Turkije

Wim Bosman Expeditie B.V. wisselt van agent voor Turkije

Vanaf 1 juni 2013 werkt Wim Bosman Expeditie B.V. samen met één van de meest vooraanstaande Turkse logistieke dienstverleners, SerTrans. Eerder dit jaar, 1 april 2013, is Wim Bosman België ook een samenwerking gestart met SerTrans. Voordeel dat nu ook Wim Bosman Nederland naar deze agent wisselt is dat alle Wim Bosman vestigingen in Europa nu één partner hebben: SerTrans.


Sertrans Logistics Uluslararasi Nakliyat Ve Tic. Ltd. Sti is met haar hoofdkantoor gevestigd in Istanbul en biedt een totale gebiedsdekking op de Turkse markt. Met haar internationale expertise en filialen door heel Turkije (in Istanbul, Samandira, Gebze, Guzelce, Izmir, Ankara, Bursa en Adana) heeft Sertrans een uitstekend dekkend netwerk met uitgebreide services. Volledige Tracking & Tracing van zendingen en een online elektronisch vrachtbrievenarchief zijn slechts twee van de vele mogelijkheden die worden aangeboden. Sertrans is tevens lid van het internationale groupagenetwerk System Alliance Europe en is ISO gecertificeerd.


Hogere vertrekfrequentie

Met deze nieuwe partner zal de frequentie van vertrek vanuit Nederland naar Turkije uitgebreid worden naar dagelijkse LTL en FTL vertrekken. Daarnaast zullen er twee maal per week vertrekken plaatsvinden met betrekking tot groupage diensten. De zendingen hebben een looptijd van 5 tot 6 dagen tot aan de douane terminals.


Nieuwe ECO-Service

Voor zendingen van en naar Turkije kan gebruik worden gemaakt van de nieuwe ECO-Service, deze service wordt gekenmerkt door de langere looptijden dan onze standaard service. Milieu- en transportkosten verminderen doordat beladingsgraden geoptimaliseerd worden en er gebruik gemaakt kan worden van onze directe treinverbinding tussen het Ruhrgebied en Istanbul. Dit biedt een duurzaam en economisch gunstig alternatief voor uitsluitend wegtransport. Deze innovatieve dienst resulteert in een CO₂-reductie van ruim 70% en een MAUT- en filevrij traject.

Wilt u meer informatie over de agentwissel van Wim Bosman Expeditie B.V. of de nieuwe ECO-Service, neem dan contact op met Erik Roelevink, e.roelevink@wimbosman.nl of bel +31 314 678 301.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.