Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman en Rabelink Logistics verzorgen het Europese wegtransport voor Kaak

Wim Bosman

Kaak Nederland, met hoofdkantoor in Terborg, gunt een omvangrijk vervoercontract aan twee Achterhoekse transportondernemingen. Rabelink Logistics uit Doetinchem en Wim Bosman uit ’s-Heerenberg gaan het Europese wegtransport voor Kaak verzorgen. Dit is de uitkomst van een intensieve tenderprocedure. De samenwerking past perfect bij de filosofie van Kaak om de regionale economie te ondersteunen. De samenwerking is bekrachtigd door twee vrachtwagens, van Rabelink Logistics en Wim Bosman, in de huisstijl van Kaak te laten rijden. 


Tenderprocedure

Middels een tender, waarin de selectiecriteria helder beschreven waren, werden voor het wegvervoer 6 transportondernemingen uitgenodigd een aanbieding uit te brengen. Een (middel)grote onderneming in de nabije omgeving van Terborg, flexibiliteit, zorgvuldigheid en snelheid behoorden o.a. tot het eisenpakket.

Na een uitvoerige procedure die volgde bleken uiteindelijk de firma’s Rabelink Logistics B.V. uit Doetinchem en Wim Bosman Expeditie B.V. uit ’s-Heerenberg de beste papieren te hebben. Beide firma’s doen al geruime tijd zaken met de Kaak Groep, Rabelink zelfs al meer dan 30 jaar. Het resultaat is een uniek te noemen samenwerking tussen deze Achterhoekse bedrijven.


Wim Bosman vrachtwagens in huisstijl Kaak

Als afsluiting van de tenderprocedure ging er voor de Kaak Groep nog een wens in vervulling. Hoofd inkoop John van den Ham kreeg de toezegging van de directeuren Alwin Schweckhorst en Erik Roelevink van beide logistiek dienstverleners dat een nieuw aan te schaffen oplegger zou worden voorzien van een zeildoek, geheel uitgevoerd in de Kaak Groep huisstijl.

De symbolische overdracht vond plaats op het parkeerterrein van Kaak NL in Terborg. Een delegatie van Wim Bosman en Rabelink, was meegekomen om de gloednieuwe vrachtwagens te begeleiden. In aanwezigheid van het Doetinchemse reclamebureau teamtva!, verantwoordelijk voor het ontwerp, werden de vrachtwagens op de foto gezet en bewonderd door directie en medewerkers van Kaak NL.


Over KAAK

De Kaak Groep, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Terborg, ontwikkelt, produceert en installeert machines en complete productielijnen voor de industriële bakkerijbranche wereldwijd.
Kaak NL, onderdeel van de Kaak Groep, heeft haar uitgaande transporten geëvalueerd om o.a. het aantal transporteurs te minimaliseren.
Met jaarlijks ca. 3500 uitgaande zendingen middels wegvervoer, zee- en luchtvracht, waarvan 75% binnen de EU en 25% daarbuiten, mag het aanbod naar de transportmarkt aanzienlijk genoemd worden.

Bron: http://www.kaakgroep.nl/kaak

Het “tender team” bestaande uit (v.l.n.r.): Erik Roelevink en Winfried van Vessem (Wim Bosman) Marcel Kampshof en John van den Ham (Kaak NL) Alwin Schweckhorst en Rick Zweers (Rabelink)

Over KAAK

KAAK Groep Kaak NL, onderdeel van de Kaak Groep,
Euopees transport wim bosman kaak Wim Bosman en Kaak


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.