Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Bijzondere exceptionele lading van Roemenië naar Duitsland

Afgelopen week heeft Wim Bosman CEE succesvol een industriële geluidsdemper van Roemenië naar Duitsland vervoerd.  De industriële geluidsdemper werd vanwege de exceptionele afmetingen (lengte 5,20m  x breedte 4,10m x hoogte 4,10m) geladen op een dieplader. 

Door de bijzondere afmetingen valt dit transport onder exceptioneel vervoer. Daarvoor moeten extra maatregelen getroffen worden zoals bijvoorbeeld vergunningen, ontheffingen, (politie)begeleiding en een gedegen routeplanning.


Constante begeleiding

Gedurende het gehele traject is het transport begeleid. In verband met de grootte van het te vervoeren object werd in Wenen en in bepaalde deelstaten van Duitsland additionele politiebegeleiding ingezet. Tevens is de  route van tevoren zorgvuldig gepland vanwege de bijzondere hoogte. Het totale transport was 4.50 meter hoog. Aangezien een gemiddeld viaduct een maximale doorrijhoogte van 4.00 meter heeft, moesten er voor dit transport alternatieve routes gevonden worden.  

De grootste uitdaging in dit geval was de korte voorbereidingstijd. Binnen één week zijn alle vergunningen, ontheffingen en (politie)begeleiding geregeld, waarna de geluidsdemper verladen kon worden naar Duitsland.

Naast exceptioneel transport van en naar Roemenië verzorgt Wim Bosman CEE tevens exceptionele transporten van en naar Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Kosovo, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland, Servië en Slovenië.

Exceptioneel transport Wim Bosman CEE

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.