Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Vertragingen door verkeershinder A12/A50

Graag willen we u informeren dat Mainfreight Forwarding, door het groot onderhoud van de A12/A50, in week 31 veel vertragingen verwacht wat betreft onze Binnenlandse afhalingen en uitleveringen van zendingen (ook de afhalingen en uitleveringen van export en import zendingen in NL). 

Rijkswaterstaat voert in de zomer van 2018 groot onderhoud uit op de A12/A50. Van vrijdagavond 27 juli tot maandag 6 augustus is de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht volledig afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en extra reistijd vanwege een langere (omleidings)route én kans op file(s).

Door de ligging van Mainfreight Forwarding moet ruim 80% van ons wagenpark 2x per dag over de A12 langs Arnhem. We treffen zoveel mogelijk maatregelen om grote problemen te voorkomen. Zo laten we onze chauffeurs eerder aan hun route beginnen en informeren we ze actief via de boordcomputer over geldende omleidingsroutes.

Mainfreight Forwarding  kan uw zendingen in Nederland wel laden en lossen maar de zendingen zullen mogelijk met vertraging op onze reguliere looptijden afgeleverd worden.  We doen onze uiterste best om uw zendingen zo snel mogelijk te leveren in deze periode. In overleg met onze Customer Service of Urgent Special Services  is heel veel mogelijk, dit willen we dan graag met u bespreken.

 

Afbeelding: A12 en A50 verkeershinder

Gelieve in deze vakantieperiode ook extra rekening te houden bij het aanmelden van zendingen dat het los- en/of laadadres mogelijk gesloten is of aangepaste openingstijden hanteert. Vermeld dit bij het boeken van uw zending zodat wij hier in onze planning rekening mee kunnen houden.

Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact op met uw accountmanager of onze Customer Service via customerservice@nl.mainfreight.com of 0314-671 111.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.