Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Tim Stevens, winnaar Deel, Like & Win actie, is een echte ‘Trucker van de toekomst’

Tim Stevens, winnaar Deel, Like & Win actie
Tim Stevens, winnaar Deel, Like & Win actie

Wim Bosman is op 19 februari 2014 een Facebook Deel, Like & Win actie gestart. De winnaar kon door deelname een nationale rit van een dag met een Wim Bosman chauffeur winnen. De winnaar, Tim Stevens, inde op woensdag 2 april zijn prijs.


Een dag als trucker

Naar aanleiding van deze dag schreef Tim kort een reactie over zijn ervaring als ‘trucker’.Hoi, mijn naam is Tim Stevens (14 jaar) en ik ben woensdag 2 april met chauffeur Mischa Koster van Wim Bosman mee geweest. Hij heeft een DAF CF 75 310PK met laag dak. Eerst kwam hij me op school ophalen, omdat hij dan in de buurt kwam van zijn route. Toen zijn we één palletje bij een meubelzaak gaan lossen. Ik woon zelf in Budel, waar we daarna ook geweest zijn. Ff laden, en door! In Maarheeze ging een man met een heftruck de wagen lossen, en konden wij toekijken. Het enigste probleem na een tijdje was, omdat ik mee ging, paste zijn koelbox niet meer in de wagen. Toen moesten wij helaas naar de Mc Donalds om een Big Mac menu te eten, echt balen ;-)”, aldus de trotse winnaar Tim. 

“We zijn op 15 verschillende locaties geweest, en ik weet ze niet meer allemaal. Het was echt een topdag! Mischa werd gebeld en toen vroeg ik, als hij dan toch moest stoppen, of ik even een paar gave foto’s mocht schieten. Mischa, heel erg bedankt. Tot de volgende keer ;-)”, sluit Tim af.  

Tim Stevens (L) en Mischa Koster (R).
Tim Stevens (L) en Mischa Koster (R).

Trucker van de toekomst

Niet alleen Tim kwam enthousiast terug op zijn thuisbasis, maar ook Mischa had weer nieuwe energie. “Het is leuk om eens een ‘trucker van de toekomst’ in je cabine te hebben zitten. De enthousiaste Tim wist al duidelijk veel van vrachtwagens en het beroep chauffeur af. Ondanks dat mijn koelbox niet meer in de wagen paste heb ik een erg leuke dag gehad. Bedankt Tim voor je enthousiasme en de gezellige dag”, aldus Mischa Koster, chauffeur Wim Bosman.

Wim Bosman - Mischa Koster
Wim Bosman - Mischa Koster

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.