Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

System Alliance verwelkomt nieuwe partners in de Balkan

Logo SAE

Drie vestigingen van Gebrüder Weiss in Bosnië-Herzegovina, Macedonië en Montenegro gaan het Europese groupage netwerk van System Alliance versterken. Het partnernetwerk bestaat uit 57 bedrijven in 32 landen. Met de vestigingen in Sarajevo, Skopje en Podgorica bestaat het totale partnernetwerk uit 192 vestigingen.


Gebrüder Weiss

“Gebrüder Weiss voldoet exact aan de gestelde kwaliteitsnormen. De dekking, gedefinieerd in de strategie, wordt door de aansluiting van deze drie landen bereikt’’, aldus Uwe Meyer, managing director van System Alliance Europe. Dit betekent niet dat er geen ruimte meer is voor nieuwe partners. ‘’Wanneer een organisatie voldoet aan de juiste criteria kunnen we op deze manier verbeteringen aanbrengen in reeds bedekte gebieden’’, vervolgt de heer Meyer.

In de Balkan is Gebrüder Weiss een grote speler op het gebied van wegtransport en groupage zendingen. Jaarlijks verwerken zij met 42 medewerkers ongeveer 15.000 zendingen. Met 14 vestigingen in het netwerk is Gebrüder Weiss één van de drijvende krachten van System Alliance Europa.

SAE
SAE

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.