Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

System Alliance Europe reikt Prestatie Awards 2013 uit

Afbeelding: System Alliance Europe_Performance Awards_LR
Prestatie Awards 2013

Dit jaar zijn tijdens de stakeholders vergadering in Milaan de prestatie awards aan agenten uitgereikt.

 


Het hoogtepunt van de jaarlijkse award uitreiking is de overhandiging van de ‘Partner van het jaar’ award. Dit jaar won Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG in Duitsland opnieuw de belangrijkste award, die van ‘partner van het jaar’. Hellman ontving hiermee voor de vierde keer op rij deze prijs.


Streck Transport AG in Möhlin (Zwitserland) kan zich ‘Innovator van het jaar’ noemen. De evaluatiecriteria omvat de zending hoeveelheid van twee, in het jaar 2013, pas ingevoerde diensten en de analyse van hun transittijd.


Mainfreight S.A. wint award in categorie 'Verbetering van het jaar'

In de categorie ‘kwaliteit’ zijn, opgedeeld op basis van branche grootte, Honold International GmbH & Co. KG in Neu-Ulm (Duitsland) en Streck Transport AG in Möhlin vereerd met deze prijs.

Mainfreight S.A. (voorheen Wim Bosman S.A.) in Mitry Compans (Frankrijk) is de gelukkige winnaar in de categorie ‘Verbetering van het jaar’.

Afbeelding: Performance Award Mainfreight France LR
Mark Newman (L), CEO Wim Bosman Groep en Oliver Rüter (R), speaker of the Steering Comittee of System Alliance Europe en Director Europe bij L.W.Cretschmar GmbH & Co. KG

Net als afgelopen jaren zijn de meetpunten voor de awards gebaseerd op het maandelijkse volume en de maandelijkse kwaliteitsmetingen.

Meer dan 60 erkende deelnemers feliciteerden de  winnaars en vierden de resultaten met een traditioneel Italiaans diner.

Afbeelding: SAE 002
System Alliance Europe

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.