System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe in Turkije

System Alliance Europe

Hellmann Worldwide Logistics Ltd. Sti. nieuwe partner van SAE in Turkije en nieuwe Gateway in Neurenberg (DE) voor zendingen naar Turkije.

Hellmann Worldwide Logistics Ltd. Sti versterkt het System Alliance Europe netwerk met haar Turkse vestigingen in Istanbul en Izmir. Door deze toetreding verbetert de dekking van het groupagenetwerk. Vanaf heden bestaat het partnernetwerk uit 54 partners met 188 vestigingen in 27 landen.


System Alliance Europe netwerk

Met Hellmann Turkije betreedt het vijfde Hellmann bedrijf het System Alliance Europe netwerk. Per direct worden er extra verbindingen van en naar Istanbul en nieuwe diensten van en naar Izmir aangeboden.

Zoals iedere System Alliance Europe partner, heeft Hellmann Turkije zich gekwalificeerd voor het SAE-netwerk door te voldoen aan alle eisen met betrekking tot kwaliteitsmanagement en IT, met bovendien een kwalitatief hoogwaardig product- en partneraffiniteit.

Per 1 september start de SAE-partner Deutsche Transport-Compagnie in Neurenberg met een gateway voor transport van en naar Turkije. Via deze gateway worden dagelijkse vertrekken naar de partner Hellmann Worldwide Logistics in Istanbul aangeboden.

"Ondanks de huidige kritieke situatie in Turkije, houden we vast aan onze uitbreidingsplannen. Wij zijn ervan overtuigd dat de protesten geen blijvend effect hebben op de transporten", zegt Uwe Meyer, CEO van System Alliance Europe.

System Alliance Europe netwerk

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.