System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe nu ook in Griekenland

System Alliance Europe

Met ingang van 1 februari 2013 is Orphee Beinoglou netwerkpartner van System Alliance Europe.

Orphee Beinoglou International Forwarders S.A. versterkt het partnernetwerk met twee vestigingen, Athene en Thessaloníki. Door deze toetreding bestaat het groupagenetwerk nu uit 53 partners, in 27 landen met 185 bedrijven.

Na de oprichting in 1923, is Orphee Beinoglou uitgegroeid tot een toonaangevende logistieke dienstverlener in Griekenland. Daarnaast is het bedrijf ook in de Balkan en in Zuidoost Europa vertegenwoordigd.


Orphee Beinoglou

"Ik ben ervan overtuigd dat we in deze uitdagende marktomstandigheden een kwalitatief hoogwaardige partner hebben weten toe te voegen aan ons netwerk. Orphee Beinoglou heeft een uitstekende expertise", aldus Uwe Meyer, Managing Director van System Alliance Europe.

De 600 medewerkers werkzaam bij Orphee Beinoglou, waarvan 380 in Griekenland, zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige logistieke afhandeling. Het bedrijf heeft een goede naam op het gebied van wereldwijde transporten van kunst, waarbij uiteraard extra eisen gesteld worden aan veiligheid en kwaliteit.

System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe

System Alliance Europe is een groupagenetwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupageplatform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.

Meer informatie kunt u vinden op:
www.systemallianceeurope.net


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.