Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

System Alliance Europe maakt nieuwe netwerk partners bekend

Met ingang van 1 oktober 2011 versterken twee nieuwe partners het Europese groupage netwerk. Met Bech-Hansen & Studsgaard A/S in Rønne, Denemarken en Nortrail – Norsk Trailer Express AS in Oslo, Noorwegen, is System Alliance Europe nu ook in Scandinavië volledig vertegenwoordigd.

Zoals iedere System Alliance Europe partner, zijn BHS en Nortrail gekwalificeerd voor het netwerk, door te voldoen aan alle eisen met betrekking tot kwaliteitsmanagement en IT, met bovendien een kwalitatief hoogwaardig product en partner affiniteit. BHS heeft vanaf 1 oktober 2011 haar vestigingen in Hvidovre, Rønne en Hasslager aangemeld, Nortrail haar vestiging in Oslo. Met de beslissing om de bestaande verkeren via het System Alliance Europe netwerk te laten lopen, genieten beide partners direct voordelen van het centrale kwaliteitsmanagement en gestandaardiseerde IT. Daarbij hebben de nieuwe partners de beschikking over de Star Services producten, systemen voor tracking en tracing en afhaalorders door geheel Europa. Tevens kunnen Gateway trajecten als voordeel voor klanten ingezet worden.


Nieuwe vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland en Polen

De jarenlange partners breiden het netwerk van System Alliance Europe uit door de aanmelding van additionele vestigingen: Wim Bosman in Genk, Wilhelm Diehl in Karlsruhe, Tuttlingen en Untermünkheim, Groupe Heppner in Nice, Italsempione in Lurago Marinone, Rhenus in Oldenzaal en Raben Polen in Strykow.

Het netwerk in 2011
Inmiddels bestaat het System Alliance Europe partnernetwerk uit 51middelgrote groupage/expeditiebedrijven met 175 vestigingen in 25 landen.
Uwe Meyer, Directeur van de System Alliance Europe Agency, kondigt verdere uitbreidingen in het netwerk aan. De focus ligt hierbij op nieuwe partners in gebieden in Oost-Europa die nog niet door netwerken afgedekt zijn.

System Alliance Europe is een groupage netwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupage platform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.