System Alliance Europe
System Alliance Europe

System Alliance Europe – Awards 2012

System Alliance Europe

Eind mei zijn tijdens de stakeholders vergadering de prestatie awards uitgereikt.
 

De meetpunten voor de awards zijn gebaseerd op het maandelijkse volume en de maandelijkse kwaliteitsmetingen. De winnaars van 2012 zijn:

In de categorie ‘kwaliteit’ zijn, opgedeeld op basis van branche grootte, Lamprecht Transport AG in Ramsen (Zwitserland) en Honold International GmbH & Co. KG in Neu-Ulm (Duitsland) vereerd met de prijs.

Gebrüder Weiss in Graz (Oostenrijk) is de gelukkige winnaar in de categorie ‘verbetering van het jaar’.

Opnieuw won Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG in Duitsland de belangrijkste award, die van ‘partner van het jaar’. Meer dan 60 erkende deelnemers feliciteerden de 12 winnaars met enthousiast applaus.


Nieuwe strategie & nieuwe leden van de directie

De deelnemers ontvingen tijdens de stakeholders vergadering ook de nieuwe strategie voor de aankomende drie jaar.

Optimalisering van kwaliteit, duurzame logistieke diensten en de uitbreiding van het productportfolio zijn centrale aandachtspunten voor de komende jaren. Ook is een grondige analyse van de hele IT-structuur een zeer belangrijk onderwerp.

Twee members die al lange tijd lid zijn van de directie, Ingolf Heuring (Streck Transportges. mbH) en Uwe Oemmelen (Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG), wijzen hun taken toe aan de jongere generatie. Beide behoren tot de oprichters van System Alliance Europe.

De vacatures zijn opgevuld met Tobias Bartz (Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG) en Manfred Haas (Streck Transport AG).

De herkozen leden zijn: François Decaudin (Groupe Heppner), Guido van Dessel (H. Essers & Zonen Internationaal Transport N.V.), Klaus Hellmann (Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG), Paul Looman (Wim Bosman Holding B.V.), Wolfgang Niessner (Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H.), Ewald Raben (Raben Polska Sp.z.o.o.), Oliver Rüter (L. W. Cretschmar Española, S.A.) en Jürgen Wolpert (Friedrich Zufall GmbH & Co. KG).

Nieuwe strategie & nieuwe leden van de directie

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.