Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Ridders van de Weg

Zaterdag 24 september zijn 1.163 chauffeurs beëdigd als Ridders van de Weg.  Onder deze ridders bevinden zich 24 Wim Bosman chauffeurs, zij hebben een officieel certificaat ontvangen, omdat zij gedurende een aaneengesloten periode van 20, 10 of 5 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest.


De ridders van Wim Bosman

Diamanten ridder, Martin Essink

Zeven chauffeurs van Wim Bosman hebben uit handen van Gerard Kemkers een bronzen onderscheiding ontvangen voor vijf schadevrije jaren. Zij vormen het reservoir voor het toekomstige ridderschap in het wegtransport en bereiden zich voor op het behalen van de belangrijkste onderscheidingen voor de Nederlandse beroepschauffeur: de gouden en diamanten oorkondes voor Ridders van de Weg.

Vervolgens huldigde de viervoudig Olympisch kampioene Leontien van Moorsel het puik van de foutloze truckers. Zo kregen maar liefst acht Wim Bosman chauffeurs met tien schadevrije jaren een gouden onderscheiding.  Slechts 11 van de 1.163 ridders ontvingen van Van Moorsel de versierselen die horen bij de ultieme status van diamanten chauffeur; de kampioenen die twintig jaar lang aaneengesloten hun auto een keer of tachtig rond de aardbol hebben gestuurd, zonder ook maar een krasje op te lopen. Martin Essink, werkzaam als chauffeur bij Wim Bosman, is één van die diamanten ridders die een zeer uitzonderlijke prestatie heeft geleverd. Martin kreeg van TVM als waardering een cheque ter waarde van €250,-, alsmede een uitnodiging voor een bezoek aan de DAF-fabriek met aansluitend diner.

Wij zijn uiteraard zeer trots op onze chauffeurs, die hiermee garant staan voor onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening!


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.