Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Ocean Freight voor zeevracht zendingen

Ocean Freight voor zeevracht zendingen
De Wim Bosman Groep is alweer ruim vijf jaar onderdeel van Mainfreight, een Global Supply Chain Logistics provider. Mainfreight is dé logistieke dienstverlener op het gebied van zeevracht. Wij dragen graag zorg voor uw zendingen wereldwijd. Dankzij de portal Mainchain bent u bij Mainfreight altijd realtime op de hoogte van de transportstatus van uw zeevrachtzendingen.  
 
‘Anything is possible’
 
Mainfreight is in 1978 in Nieuw-Zeeland opgericht en in de jaren daarop uitgebreid naar Amerika, Australië en Azië. In 2011 werd Mainfreight, na overname van de Wim Bosman Groep, een wereldwijde speler in de logistieke dienstverlening. Ons team bestaat uit uiterst gedreven en gespecialiseerde medewerkers, die onze slogan ‘anything is possible’ altijd voor ogen houden om u de beste service te kunnen verlenen.

Global Supply Chain Solution
 
Mainfreight biedt u een Global Supply Chain Solution en heeft een uitgebreid netwerk met eigen vestigingen in Amerika, Australië, Azië, Europa en Nieuw-Zeeland als mede een partnernetwerk in de rest van de wereld. Heeft u snel uw goederen nodig? Dan biedt de luchtvrachtafdeling van Mainfreight u graag effectieve transportmogelijkheden. Voor een meer kosteneffectieve oplossing waarbij snelheid een minder cruciale rol speelt, is zeevracht een goede oplossing. Gevestigd in het hart van de Rotterdamse haven staat ons team van specialisten klaar om uw supply chain te optimaliseren.
 
Onze zeevracht activiteiten
 
Met de zeevracht activiteiten van Mainfreight heeft u de mogelijkheid om zendingen te versturen waar dan ook ter wereld. Mainfreight is AEO (Authorised Economic Operator) gecertificeerd en een import, export en cross-trade NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier). Wij bieden deur-tot-deur en haven-tot-haven oplossingen. Ook verzorgen wij de warehousing en lokale distributie in het land van herkomst en/of bestemming. U kunt gebruikmaken van onze gespecialiseerde douane-afhandeling, het wereldwijde IT-systeem en de controltower Mainchain. Zee- en luchtvrachtzendingen kunnen bij Mainfreight eenvoudig gecombineerd worden en er is een directe systeemlink met onze kantoren wereldwijd.

Zeevracht services:
  • Deelpartijen/LCL zendingen (Less than Container Load)
  • FCL (Full Container Loads)
  • BCN’s (Buyers Consolidation, het combineren van verschillende suppliers in een volle container (FCL) in het land van herkomst)
  • Project ladingen
 
Making the difference
 
Onze jarenlange ervaring in zeevracht wordt ondersteund met de nieuwste technologieën. Met Mainchain bent u in een handomdraai op de hoogte van de realtime transportstatus van uw zeevrachtzendingen. Zo kunt u de supply chain planning van uw organisatie optimaliseren.
 
Voor iedere organisatie een supply chain oplossing!
 
Wij begrijpen dat iedere markt verschillend is. Daarom staan onze teams voor u klaar om u volledig te adviseren met betrekking tot uw import en export zendingen van regionaal tot wereldwijd. Voor meer informatie over de supply chain mogelijkheden voor uw organisatie kunt u contact opnemen met Maarten Mol (Branch Manager Rotterdam) via maarten.mol@nl.mainfreight.com of +31 (0)102 992 828. 
 

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.