Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

System Alliance Europe reikt Performance Awards uit

Paul Looman en Michel Engel nemen namens Wim Bosman award in ontvangst

Ter gelegenheid van haar Partnermeeting in Krakau (Polen) op 24 mei jl., heeft System Alliance Europe voor de eerste keer partners een prijs toegekend in vijf verschillende categorieën.

De criteria voor de awards zijn gebaseerd op de maandelijkse kwaliteit- en kwantiteitstatistieken. De winnaars voor het jaar 2010 zijn als volgt:

In de categorie ‘Innovatie’ heeft de Nederlandse partner Wim Bosman Expeditie B.V. uit ’s-Heerenberg de award in ontvangst genomen. Voor de categorie ‘Kwaliteit’ werd gekeken naar de bedrijfsgrootte, dit heeft derhalve twee winnaars opgeleverd: Rhenus Freight Logistics s.r.o. in Modřice (Tsjechië) en Streck Transportgesellschaft m.b.H. uit Freiburg (Duitsland). De award voor ‘Improvement of the Year 2010’ ging naar Italsempione S.p.A uit Arluno (Italië). Hoogtepunt was de uitreiking van de award ‘Partner of the Year 2010’, gewonnen door Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co.KG Duitsland. Het luide applaus van de 60 deelnemers aan de in totaal 15 winnaars, werd mede toegeschreven aan de speciale sfeer in een voormalige zoutmijn, 130 meter onder de grond.

Deelnemer Jürgen Wolpert van Friedrich Zufall GmbH & Co.KG: “het was een succesvolle meeting op een bijzondere locatie. Wellicht zijn wij volgend jaar wel één van de winnaars!”.  

Strategie voor de komende drie jaar
De strategie voor de komende drie jaar is aangenomen. Thema’s zoals de reductie van CO² emissies, de introductie van een pan Europees mobiel data communicatiesysteem en de intensivering van de samenwerking tussen partners zijn hierin vastgesteld. Het succes wordt gegarandeerd door de continue samenwerking van de werkgroepen en het bestuur. Zo is het bestuurscomité, bestaande uit een vrijwel onveranderde bezetting sinds de oprichting van System Alliance Europe, opnieuw voor twee jaar bevestigd.


System Alliance Europe is een groupagenetwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupage platform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe.
 


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.