Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Wim Bosman Roemenië start partnership met MARU International

3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman Roemenië heeft een partnercontract afgesloten met MARU International, een middelgrote logistiek dienstverlener in Coggeshall en Dewsbury, Groot Brittannië. Het partnerschap is gericht op de verdere ontwikkeling van hoogwaardige internationale groupage lijnen tussen Groot Brittannië en Roemenië.

Wim Bosman Roemenië is hiermee de exclusieve partner van MARU International voor al haar zendingen van en naar Roemenië. Beide dienstverleners zullen line-haul diensten voor hun rekening nemen tussen de Britse en Roemeense hubs. De dienst is gestart met 3 vertrekken per week en men verwacht te groeien naar een dagelijks vertrek aan het eind van 2011. De partners dragen zorg voor de overloodsname en distributie naar de lokale ontvangers.


Betrouwbaar en dicht distributienetwerk

MARU’s keuze om met Wim Bosman Roemenië samen te werken in de uitdagende Roemeense markt is gebaseerd op het betrouwbare en dichte distributienetwerk welke Wim Bosman Roemenië over de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Wim Bosman biedt een breed portfolio aan logistieke diensten aan waaronder internationaal transport, warehousing en binnenlandse distributie.
 

Het nieuwe contract met MARU International stelt Wim Bosman Roemenië in staat om haar groeiplannen op de Roemeense markt verder voort te zetten, met het bieden van betrouwbare internationale groupage diensten aan klanten. Wim Bosman Roemenië heeft zich de afgelopen jaren in snel tempo ontwikkeld tot één van de grootste logistiek dienstverleners in de regio.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.