Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Samenwerking Wim Bosman en Procter & Gamble in Roemenië

3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman S.R.L. heeft voor drie jaar een samenwerkingsovereenkomst getekend met Procter & Gamble voor geïntegreerde supply chain services in Oost Roemenië.

Op maandag 5 juli 2010 is Wim Bosman gestart als distributiecentrum van de nieuwe fabriek in Urlati. Wim Bosman verzorgt warehousing van de eindproducten en het vervoer (door middel van shuttle services) van en naar de productiefaciliteit.

Wim Bosman neemt de supply chain van P&G voor haar rekening door middel van slimme en op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften van klanten. De strategische locatie, het 'state of the art' warehouse en een intensief partnership vormen de basis voor deze samenwerking.

Wim Bosman is sinds 1992 vertegenwoordigd in Roemenië. Het 10.000m2 A-klasse warehouse en de moderne kantoorfaciliteiten zijn gebouwd op het Ploiesti Industrial Park, de perfecte locatie, net buiten de Boekarest regio met veel verkeerscongestie.

Het nieuwe contract met Procter & Gamble stelt de Wim Bosman Groep in staat om haar aanwezigheid op de Roemeense markt verder uit te breiden.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.