Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Nieuw contract Samsung en Wim Bosman Roemenië

3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman S.R.L. heeft een overeenkomst getekend met Samsung Electronics, de Zuid-Koreaanse wereldmarktleider in high-tech elektronica en digitale media, om geïntegreerde supply chain services te leveren in Roemenië en Bulgarije.

Wim Bosman zal de complete supply chain van Samsung's witgoed divisie voor haar rekening nemen, waaronder het vervoer van de producten vanaf de haven van Constanta naar de warehousefaciliteit van Wim Bosman in Ploiesti (Roemenië). De logistiek dienstverlener neemt daarnaast de warehouse activiteiten, waaronder order picking en verpakking services voor haar rekening en zal zorgdragen voor de distributie van de producten van Samsung in geheel Roemenië en Bulgarije. Bovendien zal Wim Bosman de retourlogistiek uitvoeren voor alle productgroepen van Samsung in beide landen. Ook zal Wim Bosman douane inklaringen activiteiten uitvoeren voor Samsung.

De keuze van Samsung om samen te werken met Wim Bosman in de uitdagende Roemeense en Bulgaarse markt, is gebaseerd op de ervaringen van Samsung met Wim Bosman in de BENELUX. Wim Bosman is in de BENELUX verantwoordelijk voor de supply chain van de divisie Consumenten Elektronica van Samsung, georganiseerd vanuit het Europese hoofdkantoor van Wim Bosman in 's-Heerenberg.

Wim Bosman S.R.L. heeft twee Roemeense vestigingen; in Ploiesti en Arad. Het 10.000 m2 grote A-Class warehouse en de moderne kantoorfaciliteiten zijn gebouwd op het Ploiesti Industrial Park. Dit is geografisch gezien een optimale locatie, net buiten de Boekarest regio met veel verkeerscongestie. Het nieuwe contract met Samsung Electronics stelt Wim Bosman in staat om haar groeiplannen op de Roemeense en Bulgaarse markt verder voort te zetten, met het bieden van geïntegreerde supply chain services aan klanten. Wim Bosman heeft zich de afgelopen jaren in snel tempo ontwikkeld tot één van de grootste logistiek dienstverleners in de regio.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.