Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Brigitte Herbomez verkozen tot Deputy Managing Director van Volupal

Om de continue groei te kunnen begeleiden, heeft de raad van bestuur van Volupal Brigitte Herbomez verkozen tot Deputy Managing Director.

De missie van Brigitte Herbomez bestaat uit het definiëren en implementeren van de strategie van het netwerk Volupal. In dit verband zal ze ook verantwoordelijk zijn voor het aanpassen en bewerken van de productstrategie aan de verandering van de klantbehoefte.

Zoals een lid van de raad van bestuur verwoordt: "de keuze voor een Deputy Managing Director maakt onderdeel uit van onze wens om de dynamische groei van Volupal te begeleiden. De expertise en ervaring van Brigitte Herbomez op het gebied van distributienetwerken, gecombineerd met haar kennis van Volupal vormt een grote toegevoegde waarde bij onze ambitie om nieuw marktaandeel te winnen.

Brigitte Herbomez heeft specifieke expertise en ervaring in logistieke dienstverlening. Ze is reeds meer dan drie jaar lid van de Raad van Bestuur van Volupal. Daarnaast is Brigitte Managing Director van de Franse dochteronderneming van de Wim Bosman Groep.

Meer informatie over Volupal: www.wimbosman.fr/volupal
 


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.