Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Nationale staking België vrijdag 24 juni 2016

De socialistische vakbonden, het ABVV in de privésector en het ACOD in de overheidssector, zullen aanstaande vrijdag, 24 juni, een laatste keer voor de grote vakantie staken om hun ongenoegen te uiten over de besparingen en het regeringsbeleid. Het gaat om een nationale, interprofessionele staking.

"Het gaat om een nationale, interprofessionele staking, over de verschillende sectoren heen", heet het bij het ABVV. "Daarbij beslist elke sector afzonderlijk welke actievormen gebruikt wordt. Op een aantal plaatsen, zoals de provinciehoofdplaatsen, zullen mensen samenkomen om acties te voeren, dat kan gaan van het houden van toespraken tot het uitdelen van flyers om het publiek te informeren. Die acties gebeuren gewoonlijk in nauw overleg tussen de vakcentrales en de gewestelijke afdelingen."

Wim Bosman kan helaas nog geen inschatting maken welke impact dit zal hebben op de leveringen van, naar en door België. Wij zullen onze uiterste best doen om alle zendingen tijdig af te halen en uit te leveren.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact op met onze salesafdeling via sales@wimbosman.nl of +31 (0)314 678 430. 


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.