Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Mainfreight team member loopt de Mt. Everest Marathon

Op vrijdag 2 december 2011 heeft  René van Houtum, National Manager Logistics bij Mainfreight Australië,  de Mt. Everest marathon succesvol uitgelopen. De Everest marathon staat in het Guinness Book of Records als de hoogste marathon ter wereld.

René heeft 6 maanden getraind voor het evenement, alhoewel hij voor vertrek zelf toegaf dat:  ”er geen enkele manier is te trainen voor de hoogte die ik ga ervaren op de Everest, maar door mijn ervaring in vergelijkbare trektochten op grote hoogte zal het zeker goed komen.”

Om te acclimatiseren is René voorafgaand aan de marathon via een  17-daagse trektocht naar het Everest Base Camp gelopen, de startplaats van de marathon, op 5184 meter hoogte.

De Everest marathon bestaat uit sneeuw, ijs, rotsen en elke andere denkbare ondergrond,  waardoor deze marathon, in combinatie met de grote hoogte, als extreem zwaar geldt. Desondanks heeft René het 42 km lange traject in 7 uur en 46 minuten afgelegd. “Goed werk heeft zijn tijd nodig”, aldus René aan de finish.

René van Houtum is sinds kort werkzaam als National Manager Logistics bij Mainfreight Australië in Melbourne. Daarvoor was René werkzaam als Logistics Manager België bij de Wim Bosman Groep, onderdeel van de Mainfreight Groep.

René van Houtum, manager bij Mainfreight Australië op de top van de wereld
René van Houtum, manager bij Mainfreight Australië op de top van de wereld

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.