Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Tevreden Mainfreight klant filmt het transport van zijn geliefde surfboard

Een tevreden Mainfreight klant heeft het afscheid van zijn geliefde surfboard, welke hij online via TradeMe heeft verkocht, gefilmd. Hij stuurde het filmpje naar de team members van Mainfreight in Nieuw-Zeeland, om ze speciaal te bedanken voor de zeer vriendelijke en goede service die hij had gekregen bij het versturen van zijn surfboard via Mainfreight.

Cam Neate, de eigenaar, wilde zijn surfboard versturen naar Wellington in Nieuw-Zeeland en koos Mainfreight als vervoerder. Cam verstuurde zijn surfboard via het online boekingsysteem van Mainfreight en was zeer tevreden over het gebruiksgemak en de efficiëntie hiervan. ”Ook het online offertesysteem was fantastisch net als de behulpzame persoon aan de telefoon en de jonge dame aan de infobalie”, aldus Cam.

Het emotionele afscheid van zijn geliefde surfboard heeft hij daarom gefilmd. Het zorgvuldig verpakken en beschermen van de uitstekende delen was natuurlijk erg belangrijk om zijn surfboard schadevrij te kunnen vervoeren. Cam bracht daarna zijn gelabelde, goed verpakte pakket naar het depot in Tauranga en Mainfreight deed de rest.


Bekijk de video ByeBye Bean >>


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.