Mainfreight breidt verder uit met het openen van een nieuw warehouse in Born Nederland
Wim Bosman Transport

Mainfreight breidt verder uit met het openen van een nieuw warehouse in Born

Mainfreight is verheugd te kunnen melden dat per heden ons nieuwe warehouse in Born is geopend. De opening van ons nieuwe warehouse in Born zet onze uitbreiding in Europa voort. Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 26.000 m2.

Vanuit dit BREEAM Very Good warehouse zal een breed scala aan services worden aangeboden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast op maat gemaakte inkomende- en uitgaande processen en de best-in-class voorraad,  zullen verschillende value-adding activiteiten worden uitgevoerd, zoals technische kwaliteitscontrole, uitgebreid retourprocessen en transportbeheer.

Door de strategische locatie, gelegen naast de barge terminal, biedt Mainfreight ook multimodale oplossingen aan. Snelle toegang tot de snelweg (A2), de bereikbaarheid van de Chemelot-site en de nabijheid van ons onlangs geopende cross-dock in Genk, biedt ons de mogelijkheid om het serviceniveau voor bestaande klanten te verbeteren en om uitgebreide end-to-end distributiediensten binnen Europa aan te bieden voor klanten die Born als distributie hub beschouwen. Deze nieuwe mijlpaal is erg belangrijk voor Mainfreight aangezien dit een vervolgstap is in het verder ontwikkelen en intensiveren van ons netwerk in Europa.

Voor meer informatie over ons nieuwe warehouse of onze diensten, kunt u contact opnemen met de heer Rob Zonneveld, Branch Manager, via email rob.zonneveld@nl.mainfreight.com | +31 (0)314 671 740.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.