Mainfreight Rotterdam is gestart met Automotive
Mainfreight

Mainfreight Rotterdam is gestart met Automotive

Mainfreight Rotterdam is gestart met Automotive

Mainfreight Rotterdam biedt sinds enkele maanden diensten aan op het gebied van Automotive. Deze service is gericht op het importeren  van voertuigen en goederen, middels zeevracht, vanuit Los Angeles, Houston, Jacksonville en New York naar Europa.


Gateway to Europe

Samen met de Amerikaanse Direct Express Inc. is Mainfreight Rotterdam Automotive gestart, om klanten volledig te ontzorgen bij het importeren van voertuigen vanuit Amerika. Direct Express Inc. Biedt de mogelijkheid om auto’s te laten keuren en te laten beoordelen, voordat de daadwerkelijke koop plaatsvindt. Er wordt, door het team van Direct Express Inc., gekeken naar de staat van de auto en de vraagprijs wordt naar aanleiding van de keuring bekritiseerd. Met behulp van video- en fotomateriaal wordt de keuring vastgelegd. Na de aankoop van het voertuig door een koper in Europa wordt deze naar het depot in de USA vervoerd en op speciale wijze in een standaard zeecontainer geladen voor verscheping naar Europa.

BEKIJK HIER DE WEBSITE


Bekijk de website!

Bekijk de website!

Werkwijze Mainfreight Automotive

“Het vervoeren van klassieke auto’s, moderne auto’s, motors en campers vereist extra aandacht bij het stuwen van de containers. Wij maken gebruik van een speciaal metalen ophangsysteem in de container welke zorgt voor een veilige overtocht naar Europa. Voorheen gebeurde de stuwing met houten balken. Ondanks recycling van het hout, was dit toch een milieu belastende manier. De nieuwe metalen laadconstructies in de containers zijn innovatief en besparen veel hout en tijd. Om te leren werken met dergelijke innovatieve oplossingen kostte in het begin veel tijd, maar toont aan dat wij telkens opnieuw innovatieve en groene oplossingen proberen te vinden op het gebied van zeevracht”, aldus Bryan van Bezeij, Manager Sales Mainfreight Automotive.


Aankomst container in Europa

Nadat de container gelost is bij het Container Freight Station in Rotterdam regelt Mainfreight Automotive de tijdelijke opslag in het warehouse totdat de inklaring van de goederen in Europa gedaan is. Naast de tijdelijke opslag en inklaring biedt Mainfreight diverse mogelijkheden om de automotive goederen tot aan de eindklant te leveren.

Mainfreight Automotive biedt klanten de mogelijkheid om het gehele importproces uit handen te geven. Met de ontwikkeling van Mainfreight Automotive wil Mainfreight een nieuwe markt aanboren en haar klanten volledig ontzorgen.

Meer weten over Mainfreight Automotive? www.importauto-usa.nl


Bedrijfsprofiel Mainfreight

Mainfreight is een logistieke dienstverlener met teams en vestigingen in Australië, Azië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Europa.

In Nederland wordt Mainfreight vertegenwoordigd door Wim Bosman, een 3pl+ Europese logistiek dienstverlener die beschikt over een solide wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen gecombineerd met een wereldwijd netwerk voor zee- en luchtvracht.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit wereldwijde zee- en luchtvracht, logistieke diensten en Europese distributieoplossingen voor groupage, deel- en compleetladingen, express distributie en koerierszendingen. Daarnaast bieden we diverse extra services aan zoals co-packing, value added diensten, inklaringen, palletruil, packaging en verzekeringen. Kortom: alles wat u nodig hebt voor uw toeleveringsketen.

Mainfreight Automotive - www.importauto-usa.nl


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.