Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport
Mainchain newsletter

MainChain: direct inzicht in Supply Chain

Wilt u altijd en overal realtime inzicht in uw orders en zendingen? Dat kan met Mainchain, de online Supply Chain Portal van de Wim Bosman Groep. Mainchain bundelt op een overzichtelijke manier alle informatie over uw orders en luchtvracht-, zeevracht- en wegtransportzendingen. U heeft één inlog waarmee u alle informatie, op ieder gewenst moment, tot uw beschikking heeft.  

 
Mainchain updates
 
De mogelijkheden van Mainchain worden continu doorontwikkeld om het gebruiksgemak te vergroten en de functionaliteiten te optimaliseren. Hierbij staat het klantperspectief centraal. De ontwikkeling van Mainchain is volledig in eigen beheer, waardoor wij de feedback van onze klanten mee kunnen nemen in ontwikkelvoorstellen die vervolgens worden ingepland om gerealiseerd te worden. Zo is Mainchain tegenwoordig beschikbaar in meerdere talen en kunt u gebruikmaken van de grafische widget. Ook het analyseren van data vanuit Mainchain is vereenvoudigd met de uitbreiding van de Excel functionaliteiten en door middel van gepersonaliseerde meldingen is de informatievoorziening verbeterd.
 
Mainchain: meertalig beschikbaar
 
Wij zijn een internationaal logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk. Ter ondersteuning hiervan is Mainchain sinds januari beschikbaar in verschillende talen. Dit zorgt voor een verbetering in de communicatie met (internationale) klanten en maakt Mainchain nu beter inzetbaar voor klanten met vestigingen in verschillende werelddelen. In uw Mainchain profiel kunt u verschillende gebruikers aanmaken, compleet met gepersonaliseerd dashboard en in de gewenste taal. Sinds de upgrade is Mainchain beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans en Chinees.
 
Optimaal inzicht met de grafische widget
 
Een grafisch overzicht met enkel de informatie die voor u van belang is? Maak dan gebruik van de grafische widget van Mainchain. U selecteert zelf de benodigde informatie en de gewenste grafiekvormen en kleuren. Wanneer u vervolgens op een bepaald veld in de grafiek klikt, krijgt u gedetailleerde informatie over de specifieke order of zending. Onderstaand vindt u een voorbeeld van de grafische widget.
 
Optimaal inzicht met de grafische widget van Mainchain


Analyseren met Excel

De uitbreiding van de Excel functionaliteiten binnen Mainchain is één van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor heeft u tegenwoordig meer inzicht in uw data en u kunt eenvoudig uw data exporteren naar Excel om de gewenste analyses uit te voeren. U kunt data verzamelen in een zelfgekozen tijdsbestek. Met Mainchain heeft u alle gewenste data direct binnen handbereik.


Afbeelding: mainchain2
Proactieve meldingen
 
Sinds maart is ook de informatievoorziening van Mainchain uitgebreid. Hiermee heeft u de mogelijkheid om proactief meldingen te ontvangen via e-mail of sms wanneer de status van uw order of zending wijzigt. U bepaalt zelf welke meldingen u wilt ontvangen. Dit kan worden ingesteld per zending en per klantprofiel. Is uw zending bijvoorbeeld onderweg, afgehaald of geleverd? Dan sturen wij u direct een melding. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw zending(en).
 
Toekomstige ontwikkelingen 
 
De bovengenoemde updates zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van Mainchain. De komende tijd gaan wij verder met het ontwikkelen van nieuwe functies, zoals de geïntegreerde booking tool, een online platform voor onze klanten om direct zendingen aan te melden. Daarnaast kunt u in de toekomst gebruikmaken van een quoting module waarmee u tariefberekeningen kunt doen, hiermee heeft u snel en eenvoudig inzicht in de kosten en opties voor uw transport. Met één druk op de knop kunt u daarna gelijk uw zending aanmelden. In de toekomst gaan wij klanten ook de mogelijkheid bieden om documenten aan zendingen toe te voegen, zoals (handels-)facturen. 
 
Vraag direct een Mainchain account aan!
 
Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Mainchain voor uw organisatie? Vraag hier direct een Mainchain account aan. Voor meer informatie over de Mainchain updates, kunt u contact met ons opnemen via support@e-shipment.nl of +31(0)314 678 444. Wij helpen u graag!
 
 

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.