Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Lancering van bind! met Wim Bosman / Mainfreight als een van de founders

Afbeelding: Bind

Op woensdag 8 juni heeft de lancering van bind!, het MVO platform voor de Achterhoek, plaatsgevonden. bind! is een snel groeiend netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
bind! is een stichting opgericht op initiatief van de Achterhoekse Sociale Werkbedrijven en de zogeheten founders. Founders zijn toonaangevende regionale werkgevers die het gedachtengoed van bind! actief uitdragen en de stichting van startkapitaal voorzien. 

Wim Bosman / Mainfreight is een van de founders van bind! en wil hiermee een voorstrekkersrol nemen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Delen van kennis en benutten van kansen met de aangesloten bedrijven is hierbij een van de voornaamste doelstellingen. Thomas Bijl, branch manager van Wim Bosman Logistic Services, is tevens toegetreden tot het bestuur van bind! Hij benadrukte tijdens de bijeenkomst dan ook dat het uitwisselen van informatie, en het bij elkaar een kijkje in de keuken nemen, de basis zullen moeten zijn om samen verbeteringen en kansen voor de doelgroep te ontdekken.​

bind! biedt werkgevers een platform waar vragen en antwoorden bij elkaar komen, zorgt voor praktische en diepgaande informatie én deelt volop best practices. bind! is hét platform waar werkgevers elkaar verder helpen en nieuwe kansen creëren voor anderen en zichzelf.

 

bind!

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.