Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Laadpunten voor elektrische voertuigen

In het kader van het duurzame beleid heeft Wim Bosman in ’s-Heerenberg vanaf vandaag twee laadpunten voor elektrische auto’s.

Een laadpunt geeft twee elektrische auto’s de mogelijkheid om te laden. Dit betekent dus dat vier elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen laden. Met het aanschaffen van elektrische laadpunten stimuleert Wim Bosman het rijden van (deels) elektrische auto’s. Leonie van Driel, Sustainability Manager: “Elektrisch rijden is de toekomst. Daarom biedt ook Wim Bosman deze milieuvriendelijke vorm van vervoer aan.”


Duurzame bedrijfsauto’s

Wim Bosman wil met de elektrische laadpunten bezoekers en team members de mogelijkheid geven elektrisch te rijden. Als bedrijfsauto wordt gestart met een Opel Ampera – Auto van het Jaar 2012. De Opel Ampera rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, circa 80 kilometer. Ook bij grotere afstanden blijft de Opel Ampera elektrisch verder rijden. De elektromotor wordt namelijk gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer. Dit betekent dat de Opel Ampera ook na het inschakelen van de range extender nog steeds elektrisch aangedreven wordt, zodat de auto efficiënt blijft rijden.

“Naast de extra dienst die wij aan onze klanten aanbieden met deze laadpunten willen wij ook onze team members meer bewust maken van de mogelijkheden om elektrisch te rijden. Team members die een bedrijfsauto rijden worden hiermee ook gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden”, aldus Bertil ter maat, Managing Director Wim Bosman Transport B.V..

Laadpunten voor elektrische voertuigen

Gebruik maken van laadpunten in ’s-Heerenberg

Bezoekers kunnen gebruik maken van de elektrische laadpunten bij Wim Bosman in ’s-Heerenberg. Hiervoor kunt u zich melden bij de receptie, Industriestraat 10.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.