Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport
Klantcase: MAGICFX® uit Boxtel

Klantcase: MAGICFX® uit Boxtel

In december 2015 kwam, door wijzigingen in de ADR-wetgeving en dankzij het one-stop shop concept van de Wim Bosman Groep, de samenwerking met MAGICFX® tot stand. De leverancier van special effects producten heeft klanten over de hele wereld en in hun dienstverlening draait alles om optimale kwaliteit, snel schakelen, harde deadlines en betrouwbaarheid.  
 
Wereldwijd marktleider
 
MAGICFX® is een in 1995 opgerichte organisatie met producten voor special effects zoals confettikanonnen, vlammenwerpers en CO2 guns. De wereldwijde marktleider is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waarbij gebruiksgemak en kwaliteit een grote rol spelen. De technisch hoogwaardige producten worden gebruikt op evenementen wereldwijd. Van festivals zoals Tomorrowland, Awakenings en Defqon tot sportevenementen zoals de Champions League finale en de Olympische Spelen.
 

Wereldwijd marktleider MAGICFX®

 

Een nieuwe logistieke partner

Sinds 2015 vallen de producten van MAGICFX® onder de ADR-wetgeving. Deze wetgeving richt zich op het veilig vervoeren van milieugevaarlijke producten. Naast het verbreden van hun kennis met onder andere ADR-trainingen voor de medewerkers, betekende dit ook een wijziging in de transportmogelijkheden. MAGICFX® ging daarom op zoek naar een nieuwe logistieke dienstverlener. Hun bedrijfsvoering werd in korte tijd volledig aangepast naar de ADR-richtlijnen.


One-stop shop: optimale dienstverlening

De Wim Bosman Groep bleek een geschikte partner, niet alleen omdat de organisatie dezelfde hoogwaardige kwaliteitsnormen hanteert maar ook dankzij het one-stop shop concept. Met dit concept kan MAGICFX® bij de Wim Bosman Groep gebruikmaken van een breed scala aan logistieke mogelijkheden, één aanspreekpunt voor alle diensten en de kennis van de ADR-specialisten. MAGICFX® heeft geen omkijken meer naar de logistieke dienstverlening, van planning tot levering, maar wel direct inzicht in de transportstatus van hun orders. 

 


Vele transportmogelijkheden

Iedere dag vertrekt een vrachtwagen van de Wim Bosman Groep  vanaf de vestiging van MAGICFX® naar het distributiecentrum in ’s-Heerenberg. Hier worden de orders verdeeld zodat zij op tijd de diverse eindbestemmingen bereiken. MAGICFX® maakt gebruik van het groupage netwerk en SystemPlus, dit is een netwerk voor systeemdistributie met snelle Europese looptijden, geschikt voor multicolli en kleine palletzendingen. Bij hoge urgentie maakt MAGICFX® ook gebruik van de Special & Urgent services van de Wim Bosman Groep.
 

Flexibel, oplossingsgericht en persoonlijk
 
De samenwerking tussen de Wim Bosman Groep en MAGICFX® wordt getypeerd door flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en persoonlijk contact. De vaste contactpersonen bij de Wim Bosman Groep zijn altijd op de hoogte van de afspraken en kunnen snel schakelen bij wijzigingen. In de samenwerking met MAGICFX® blijft, ook in de toekomst, kwaliteit centraal staan. Samen streven wij naar optimale dienstverlening!
Harald van Schooten (Wim Bosman Groep) en Maurice van der Meijden (MagicFX®)
V.l.n.r.: Harald van Schooten (Wim Bosman Groep) en Maurice van der Meijden (MagicFX®)

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.