Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Andrea Steinmeier: ‘Boeiend wat techniek allemaal kan’

Andrea Steinmeier key account manager bij Wim Bosman
Andrea Steinmeier, key account manager

De vakbeurzen Logistica en ICT Logistiek trekken traditiegetrouw mensen van diverse pluimage. Bezoekers komen uit het hele land naar de Jaarbeurs toe voor innovatie en inspiratie. De redactie van Logistiek.nl vraagt iedere beursdag een bezoeker naar zijn of haar mening.

 


Andrea Steinmeier, key account manager bij Wim Bosman, heeft het beursbezoek tussen de klantafspraken door gepland. “We staan als logistiek dienstverlener zelf niet op de Logistica. Het is toch meer de techniek achter warehouses wat je hier ziet. Voor mij niet minder interessant. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen en wil graag weten wat ik voor mijn klanten nog meer zou kunnen doen.”


Later op middag meer tijd

Steinmeier komt in de wandelgangen van de beurs veel bekenden tegen. En passant probeert ze potentiële klanten te spotten. “Later op de middag merk je dat mensen meer tijd hebben.” Steinmeier vind techniek fascinerend. “Boeiend om te zien wat techniek allemaal kan. Ik laat me graag de werking van bijvoorbeeld een heftruck uitleggen. Ook al lijkt het of ik die informatie niet direct kan gebruiken, achteraf kan ik er toch altijd wel wat mee. Dat is het leuke van een beurs als deze. Mensen staan hier echt open om je dingen te vertellen.”


Wim Bosman biedt al veel verschillende logistieke diensten. Volgens Steinmeier kan dat altijd nog meer en beter. “E-commerce is een onderwerp wat mijn aandacht heeft. Wat is er op dat gebied allemaal mogelijk. Dat probeer ik hier te onderzoeken.”

Als lid van de VLM bezoekt Steinmeier als afsluiter vanavond ook nog de algemene ledenvergadering van de VLM die hier in de coulissen van de beurs wordt gehouden. “Daar praat ik bij met vakgenoten.”Bron: www.logistiek.nl
Door Annemiek Jorritsma 14 nov 2012
Redacteur Logistiek Magazine & Logistiek.nl

Annemiek Jorritsma
Annemiek Jorritsma

Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.