Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

Voor het vierde jaar op rij “Partner-level Supplier" status bij John Deere

Wim Bosman - John Deere

De Wim Bosman Groep is door John Deere voor het vierde jaar op rij erkend als Partner Level Supplier voor het jaar 2012, in het John Deere “Achieving Excellence Program”. 


Producten en diensten van uitmuntende kwaliteit

Partner-level is het hoogst te behalen leveranciersniveau bij Deere & Company. Wim Bosman werd voor deze status geselecteerd door erkenning van John Deere in de toewijding die Wim Bosman laat zien bij het leveren van producten en diensten van uitmuntende kwaliteit, alsmede de commitment voor continue verbetering.

Het team van Wim Bosman heeft de award persoonlijk in ontvangst genomen tijdens een formele bijeenkomst op 05 maart 2013 in Bettendorf (Moline, Iowa U.S.A.).

De Wim Bosman Groep is de logistieke dienstverlener voor John Deere in Europa.


Achieving Excellence Program

Leveranciers die deelnemen in het “Achieving Excellence Program” worden jaarlijks beoordeeld op verschillende prestatie-indicatoren zoals kwaliteit- en kostenmanagement, distributie, technische ondersteuning en relatiebeheer, wat een maatstaf is voor pro activiteit en ontvankelijkheid.

Het management van John Deere heeft het “Achieving Excellence Program” in 1991 opgestart ter beoordeling van leveranciers en ter stimulering van continue verbetering door deze leveranciers.


Media contact

Mainfreight Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@eu.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.