Eco combi Wim Bosman
Wim Bosman Transport

On-Board Courier vervoert onmisbare documenten


Waardevolle goederen

Men had namelijk dringend een set speciale papieren nodig. Het transport van waardevolle goederen is één van de diensten waarin Mainfreight Urgent & Special Services gespecialiseerd is. De papieren van het bouwbedrijf waren zo waardevol dat ze niet uit het oog verloren mochten worden. Bovendien moesten deze zo spoedig mogelijk worden overhandigd aan de medewerkers van het bouwbedrijf.


Verzekerd van aandacht

Bij concurrenten worden dit soort opdrachten vaak via depots verhandeld en gaat de envelop met papieren op in de massa. Voor een potentiële order van deze grootte, was dit voor het bouwbedrijf geen optie. Bij Mainfreight Urgent & Special Services is het transport van dergelijk waardevolle goederen verzekerd van de aandacht die het verdient.

De koeriers van Mainfreight Urgent & Special Services hebben aan het eind van de middag de papieren opgehaald in Utrecht en Rotterdam, waarna de On-Board Courier direct vanaf Schiphol is vertrokken.


"Onderhandelingen anders moeizamer"

Na een korte rit vanaf vliegveld Istanbul Ataturk richting het centrum van Istanbul en 'n identificatiecontrole van de koerier werden de waardevolle papieren binnen enkele uren aan het bouwbedrijf overhandigd.

De verdere onderhandelingen verliepen mede dankzij het transport van de waardevolle goederen succesvol. "Zonder de snelheid van Mainfreight Urgent & Special Services zouden de onderhandelingen een stuk moeizamer zijn verlopen, " aldus de klant.

Mainfreight Urgent & Special Services verzorgt zowel spoedklussen als speciale opdrachten.
Deze afdeling binnen de Mainfreight Groep heeft altijd de juiste oplossing voor u in huis.Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.