Distributie
Bezorging

Internationaal kledingmerk

De bevoorrading van kledingwinkels vraagt vaak om een specifieke, op maat gemaakte benadering. Zekerheid van levering en accurate informatievoorziening spelen daarbij een grote rol.


Professionalisering

Wim Bosman heeft voor dit grote Nederlandse kledingmerk in het verleden de logistieke operatie verder geprofessionaliseerd. Deze ervaring leidde ertoe dat het bedrijf in januari 2011 besloten heeft haar outlet-stores in het Verenigd Koninkrijk door Wim Bosman Expeditie te laten bevoorraden.

Bij dit nieuwe logistieke concept wordt de kleding eerst verpakt in kunststof dozen, genaamd totes, en vervolgens op pallets geplaatst en bij de winkels geleverd.Deze benadering biedt voordelen voor de klant, maar tegelijkertijd werpt de vraag zich op: hoe komen al die lege kratten weer terug?


Retourlogistiek

Door ook de retourlogistiek op de juiste manier in te richten, toonde Wim Bosman Expeditie aan een betrouwbare partner te zijn.

Het beroemde kledingmerk heeft daarom besloten om met ingang van februari de bevoorrading van maar liefst vijftien outlet-stores, in een groot deel van West-Europa, aan Wim Bosman Expeditie toe te vertrouwen.

Accurate en tijdige informatievoorziening is in de modewereld zeer belangrijk. Wim Bosman biedt haar klanten hiervoor de juiste oplossingen. Daardoor heeft deze modebewuste klant bijvoorbeeld niet alleen direct inzicht in haar zendingen, maar kan zij ook eenvoudig online boeken door middel van E-Shipment.Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.