Logistic services
Late assembly

Value added logistics

Aan het logistieke proces worden steeds hogere eisen gesteld. De minder voorspelbare consument, een hogere kwaliteitsverwachting en snelle ontwikkelingen in de informatietechnologie, alsmede de globalisering leiden tot ketenintegratie.

Logistiek is niet alleen een kwestie van kosten besparen, maar ook van waarde toevoegen. Met onze oplossingen op het gebied van Value Added Logistics verbeteren we uw logistieke performance én helpen we u uw producten beter te vermarkten.

De druk op de voortgang van logistieke processen wordt steeds hoger, waarbij het bieden van toegevoegde waarde steeds belangrijker wordt. Hierbij kan gedacht worden aan het klantspecifiek maken van algemene productmodules vlak voor het tijdstip van verzending.


Voorbeelden value added logistics bij de Mainfreight Groep

  • Packing, kitting en late configuration, assembly, rework, repair etc.
  • Repacking en (her)conditionering
  • Invoicing
  • Ordermanagement
  • Back office functies
  • Douaneafhandeling inclusief bonded warehousing en fiscale vertegenwoordiging

 

Mainfreight levert betaalbare topkwaliteit op het gebied van voorraadbeheer, pick & pack, retourenverwerking en –administratie, customer service en transport en distributie voor klanten in een groot aantal Europese landen. We nemen daarbij het volledige logistieke proces uit handen en streven ernaar uw kosten laag te houden.


Onze kracht zit niet alleen in de jarenlange ervaring maar ook in het volledig meedenken met de klant. Met een compleet pakket van value added services biedt Mainfreight maatwerk voor elke logistieke operatie!


Meer informatie?

Mainfreight Logistic Services

Brede Steeg 5
7040 AA 's-Heerenberg

T: +31 (0) 314 678 111
E:logistic.services@nl.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.