Logistic services
Warehousing solutions

Logistiek dienstverlener

De Mainfreight Groep is een 3pl+ logistiek dienstverlener. Wij bieden oplossingen op het gebied van opslag, value added logistics en supply chain management.

Door heel Europa beschikken wij over meer dan 340.000 vierkante meter warehousing en 30 verschillende locaties. Ook staan er maar liefst 2000 gemotiveerde medewerkers klaar om u logistieke maatwerk oplossingen te bieden.


Warehousing

Van opslag, overslag en orderbeheer tot en met assemblage, facturering en beheer van uw voorraden. De Mainfreight Groep biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing.
Lees meer

Warehousing

Chemical warehousing

De Mainfreight Groep maakt in 's-Heerenberg gebruik van warehouses met gescheiden compartimenten. Hierdoor is het mogelijk om gevaarlijke stoffen van verschillende gevarenklassen in één gebouw op te slaan.
Lees meer

Chemical warehousing Geleen - Mainfreight

Value added logistics

Aan het logistieke proces worden steeds hogere eisen gesteld. De minder voorspelbare consument, een hogere kwaliteitsverwachting en snelle ontwikkelingen in de informatietechnologie, alsmede de globalisering leiden tot ketenintegratie.
Lees meer

Late assembly - Mainfreight

Co-packing

Co-packing is een geïntegreerd onderdeel van de logistieke diensten binnen de Mainfreight Groep.
Lees meer

Co-packing

Supply chain management

Elke organisatie heeft haar eigen kenmerken en uitdagingen. Hoe complex uw logistieke organisatie ook is, wij hebben de kennis en engineering tools in huis om een maatoplossing te bieden.
Lees meer

Supply chain management

Meer informatie?

Mainfreight Logistic Services

Brede Steeg 5
7040 AA 's-Heerenberg

T: +31 (0) 314 678 111
E:logistic.services@nl.mainfreight.com


Mainfreight is een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.